Copyright © 2020 Nicol Kole | ByNicfotografie

Hoi! Ik ben Nicol

Wat leuk dat jij een kijkje komt nemen op mijn website!

 

Mijn naam is Nicol Kole, 25 jaar oud, en ik ben fotograaf met een passie voor licht, heldere frisse kleuren en echte emotie. Al sinds mijn jeugd hebben foto's mij gefascineerd en weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om herinneringen vast te leggen. De dierbare mensen die je op die foto hebt staan, of successen en blije momenten die je toen hebt beleefd. Dit is dan ook mijn drive, om te zorgen dat deze mooie herinneringen voor jou worden vereeuwigd. 

 

Ondanks mijn baan in de zorg bleef fotografie mij intrigeren en merk ik dat deze passie alleen maar is gegroeid. Ik bleef maar dromen over een baan als fotografe, dus heb ik uiteindelijk een opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn gevolgd. Nadat ik deze had afgerond, besloot ik om de stap naar een eigen bedrijf te zetten. 

Foto's betekenen voor mij de waardevolste manier om herinneringen op te halen. Verhalen die je weer te binnen schieten bij het zien van een foto. Mijn missie is dan ook om deze kostbare herinneringen voor jou vast te leggen. Hierdoor kun jij genieten van het moment zelf, maar kun je ook deze mooie momenten weer herbeleven.

Ik hoop ook jouw mooiste herinneringen te kunnen vastleggen en je snel te ontmoeten!

Liefs Nicol