top of page

Bram en Kim

Een tijdje geleden zette ik op instagram een oproep om vrij werk te maken. Ik had op Pinterest allerlei fotoshoots gezien met koppels en hun honden. Aangezien ik zelf helemaal gek ben van dieren en onze eigen hond Jack, besloot ik dit ook te willen fotograferen.


Dus de stoute schoenen aantrekken en de oproep plaatsen. Meerdere mensen reageerden op mijn oproep en ik kreeg super veel leuke foto's van baasjes met hun honden.

Ik heb toen Kim en Bram gekozen met hun hond Nova, een schattige jonge bruine labrador. Eenmaal een datum, vroegen zij mij ook of ik hun geregistreerd partnerschap op de foto wilde zetten, en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!


Op 4 februari 2020 was het dan zover, ze gingen het geregistreerd partnerschap met elkaar aan. En oh, wat regende het die dag! Super balen, maar gelukkig had ik een doorzichtige paraplu mee, waar zij droog onder konden staan terwijl ik mooie plaatjes van hen kon schieten. Tussen de buien door was het even droog, waardoor we zonder de paraplu ook wat mooie beelden hebben kunnen maken. En de dag erna gingen we de foto's maken met Nova. Twee super leuke en gezellige dagen!


Benieuwd naar een paar foto's van de mooie dag en de beelden die ik heb gemaakt met hun hond Nova? Hier komen ze!
Comments


Bloem 1 - groen.png
bottom of page