It's all about fashion!

Één van mijn andere passies, naast fotografie, is winkelen. Ik hou van allerlei stofjes, kleuren en verschillende kledingstukken. En hoe gelukkig kan een mens zijn door deze twee passies met elkaar te kunnen combineren. Nou ik zou je vertellen, heel gelukkig!

Ik heb al een aantal keer mogen fotograferen voor het leukste boetiekje van Enschede: Ladybugs. Al vanaf het begin dat deze winkel opende ben ik erbij, en het is elke keer weer super gezellig. De eigenaresse, Yvette Eberhard, ademt gewoon fashion. Niet alleen kan ze ontzettend goed stylen en is ze een echte bosslady, maar ziet ze de klant ook echt. Niet zoals sommige verkoopsters waarbij je het gevoel krijgt dat ze je alleen maar helpen om het geld, helpt Yvette je echt bij het uitzoeken van kleding waarin jij je goed voelt. Door de verschillende stofjes en bijzondere merken heb je het gevoel in kleding te lopen die niemand anders heeft en toch bij je past. I love it!


Ik vind het dan ook altijd erg bewonderenswaardig als mensen gewoon hun droom achterna gaan, want hoe eng is dat! Dat is dan ook de reden waarom ik zelf heb besloten om mijn eigen bedrijfje op te starten. Fotografie maakt mij gelukkig, dus moest ik er van mezelf wat mee gaan doen. Ook al is het wel doodeng om nieuwe dingen te beginnen en het vertrouwde los te laten. Maar als je het niet hebt geprobeerd weet je nooit of het zou lukken, toch?

Zo ook heeft Yvette een jaar geleden de stap gezet om haar droom waar te maken; een eigen kledingwinkel. Na haar ervaring in de grote winkelketens zoals Wonderwoman, Coolcat en Jack&Jones, besloot ze toch een eigen businessplan te schrijven, een ruimte te zoeken en kocht ze alvast kleding en andere spullen in. Totdat ze eindelijk haar winkel mocht inrichten en openen. Een jaar later is Yvette nog iedere dag keihard bezig met haar droom, en hoort er bij een kledingwinkel natuurlijk ook een fotoshoot!


Tijdens zo'n shootdag voor Ladybugs ontmoeten we elkaar vaak in de ochtend. Dan kunnen de modellen vast hun haren en make up doen en de outfits aanpassen, waardoor ik tijd heb om mij voor te bereiden op de shoot. Dit keer hebben we deels buiten in het centrum van Enschede gefotografeerd, maar ook in het restaurant/club Fellini in Enschede. De hele dag shooten we dan achter elkaar, zoals je wellicht wel in mijn stories op instagram hebt gezien. Tussendoor lunchen we en kletsen we gezellig even bij. Ik kijk altijd enorm uit naar die dag, omdat het zo gezellig is en ik me helemaal kan uitleven bij het maken van de foto's. Ben jij benieuwd naar nog meer foto's van deze shoot? Check dan even mijn instagram @bynicfotografie of natuurlijk de boetiek @ladybugs.nl.


Copyright © 2020 Nicol Kole | ByNicfotografie