Love to do some Bussiness!

Voor Kindercoachpraktijk JONG mocht ik een bussiness-shoot doen. Rebecca de Jong is eigenaresse van deze praktijk en met hart en ziel een kindercoach. Sommige mensen hebben dat gewoon, van nature hun roeping en passie die ze moeiteloos lijken uit te stralen. Het omgaan met kinderen, daar is Rebecca een ster in. Als je haar blogs en pagina volgt op Facebook merk je ook, met hoeveel gevoel Rebecca praat over opvoeding en hoe belangrijk zij het vindt om kinderen in hun waarde te laten.


Dus tijdens deze fotoshoot was ons doel om dit terug te laten komen in de foto's. En als fotograaf doe ik niks liever dan mensen op hun gemak te zien en te mogen vastleggen wie ze zijn. Haar zoontje was dan ook de sterspeler van de show, en hielp dan ook fantastisch goed mee om op beeld een idee te geven van wat Rebecca voor ondersteuning biedt als kindercoach. Van een klas op school namaken en spelenderwijs vertellen hoe het gaat in de klas, tot boekjes lezen met onderwerpen zoals het aangeven van je grenzen, tot aan een eigen potje versieren waar de kinderen hun successen in kunnen bewaren. Ik vond het echt super om als fotograaf op een afstandje te mogen meegenieten van de interactie tussen hun twee.


Ben je benieuwd geworden naar meer foto's die ik voor haar bedrijf heb mogen maken, neem dan eens een kijkje op mijn instagram-account. Wil jij nou ook foto's voor jouw bedrijf, neem dan contact met mij op via het contactformulier op mijn website!

Copyright © 2020 Nicol Kole | ByNicfotografie