top of page

Newborn Fotoshoot Guus

Wat was deze shoot leuk zeg! Ik kwam bij Karel en Pien thuis om foto's te maken van hun kleintje Guus. Natuurlijk was het huis mooi versierd van de buitenkant en wist ik precies waar ik moest zijn. Toen ik binnenkwam mocht ik gelijk even een kijkje nemen naar hun prachtige kindje. Een prachtig jongetje die ook nog eens een te schattig pakje droeg dat precies matcht bij mijn logo. Hier kan ik dan ook echt dolgelukkig van worden hè!


Tijdens de fotoshoot begonnen we beneden in de woonkamer. Hier viel het licht het mooiste naar binnen. Aangezien Guus nog niet helemaal lekker aan het slapen was, besloot ik te beginnen met het maken van de foto's in de armen van zijn papa en mama. Heerlijk dat je dan kan zien dat zo'n kleintje zo vertrouwt de ogen sluit en lekker gaat slapen.


Op een gegeven moment kreeg Guus honger, en is hij gevoed. Natuurlijk kan er tijdens het voed-moment ook foto's worden gemaakt, maar wanneer dit niet gewenst is, zorg ik ervoor dat ik in die tussentijd andere dingen op de foto ga zetten; de babykamer, de gekregen kaartjes, de box etc. Nadat Guus zijn buikje vol had zijn we verder gaan fotograferen, en oh wat was Guus ineens wakker en wat hield hij Pien goed in de gaten. Zo schattig!

Al met al een onwijs leuke, gezellig fotoshoot met hieronder het resultaat:
Comments


Bloem 1 - groen.png
bottom of page