top of page

Gezinsfotoshoot

ByNicfotografie Familie Reinerink 14-10-23 LR-7.jpg
Jullie gezin, het allerbelangrijkste in jullie leven.
Of het nou een fotoshoot is die zomaar gepland is, of 1 om alle mijlpalen te vieren. Het is en blijft gewoon zo mooi om jullie vast te leggen in welke levensfase dan ook. Voor jullie zelf, maar ook zeker voor jullie kinderen.

Ik vind het belangrijk dat jullie beelden intiem, knus, en vol energie zijn. Dit doen we door er samen een gezellig moment van te maken. Jullie gaan knuffelen, spelletjes spelen, dansen en we gaan samen lekker gek doen. En dan klik ik tussendoor! ;)


 
Bloem 1 - groen.png
Energiek, kleurrijk en liefdevol
Bloem%201%20-%20groen_edited.png
Bloem 2 - wit.png

Tarieven

De investering voor een  gezinsfotoshoot is €215,- voor 20 bewerkte hoge resolutie bestanden. 

Het is mogelijk om achteraf foto's bij te bestellen. Hiervoor gelden volgende tarieven:

1 foto €10,- 
5 foto's €45,- 
10 foto's €85,-
Totaal pakket €125,-

Bloem 1 - wit.png

Voorbereiding

Ter voorbereiding van de fotoshoot is het belangrijk om een mooie locatie te kiezen. Dit wordt namelijk de achtergrond van de beelden. Mocht je hier niet uitkomen, wil ik je hierin natuurlijk adviseren!
Wat daarnaast ook heel belangrijk is, is om lichte kleding aan te trekken zonder drukke prints. Zorg er voor dat de kleuren passen bij de andere personen die op de foto gaan. Zo krijg je de mooiste beelden.

Wanneer de locatie en de datum duidelijk is, krijg je een bevestiging van de fotoshoot via de mail.

Een goed begin is het halve werk. Bij een gezinsfotoshoot is het heel belangrijk dat jullie, bij kleine kinderen, vertellen dat we samen gaan spelen in plaats van te zeggen dat ze op de foto moeten. Grote kans dat de lading van het 'moeten' dan wordt vervangen door de ontspanning van het woord 'spelen'.

 

De fotoshoot

Afleveren

Het begin van een fotoshoot kan soms wat onwennig voelen, maar geloof mij na 10 minuutjes voel je je ontspannen en heb ik altijd echte modellen voor mijn lens. Het belangrijkste is dat we een leuke tijd hebben samen en dan komen de beeden vanzelf.

Na de fotoshoot is het tijd voor het bewerken van de beelden. Dit doe ik in mijn eigen fotografiestijl; licht en kleurrijk. Als de beelden klaar zijn en de factuur is voldaan, verstuur ik een email die toegang geeft tot een online galerij. Het is hierbij belangrijk om te weten dat de online galerij een maand na ontvangst weer wordt gesloten. Vanuit deze galerij kunnen jullie de beelden downloaden en opslaan.

Binnen een straal van 20 km vanaf de Dennenbosweg in Hengelo worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten zijn de kosten €0,35 cent p/km.

Bloem 2 - wit.png
Contact gezin

Contact

Nicol Kole

bynicfotografie

ByNic Fotografie

KVK nr: 74712055

Emailadres: bynicfotografie@outlook.com

Woehoe! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Zwangerschap
bottom of page