top of page

Zwangerschap

ByNicfotografie LR Annemiek 22-4-2021-24
Wauw, wat bijzonder om mee te mogen maken dat je zwanger bent en jullie een kindje verwachten. Echt een mijlpaal in jullie leven!

Een zwangerschap is bij iedereen weer anders. Misschien heb je veel klachten rondom de zwangerschap, of juist helemaal niet en heb je ontzettend veel energie. 
Hoe dan ook, het is super waardevol om zo'n  bijzondere gebeurtenis vast te leggen. Tussen de 30 en de 33 weken is het beste om de fotoshoot te plannen. Zo heb je een mooie ronde buik en voel je je nog helemaal fit om voor mijn lens te stralen.

Tijdens een zwangerschapsfotoshoot vind ik het altijd belangrijk dat de focus wel op je buik ligt, maar dat de fotoshoot lekker ongedwongen en spontaan is. Of je nou alleen op de foto zou willen of samen met je partner. Bij deze fotoshoot vraag ik je partner niet om je buik te kussen of te knuffelen, maar leggen we een lichte focus op je zwangere buik en gaan we voor de rest vooral genieten en lol maken. Alles om de fotoshoot zo gezellig mogelijk te maken!

Bloem 1 - groen.png
Spontaan, kleurrijk en liefdevol
Bloem%201%20-%20groen_edited.png
Bloem 2 - wit.png

Tarieven

De investering voor een  zwangerschapsfotoshoot is €195,- voor 20 bewerkte hoge resolutie bestanden. 

Het is mogelijk om achteraf foto's bij te bestellen. Hiervoor gelden volgende tarieven:

1 foto €10,- 
5 foto's €45,- 
10 foto's €85,-
Totaal pakket €125,-

Bloem 1 - wit.png

De fotoshoot

Voorbereiding

Ter voorbereiding van de fotoshoot is het belangrijk om een mooie locatie te kiezen. Dit wordt namelijk de achtergrond van de beelden. Mocht je hier niet uitkomen, wil ik je hierin natuurlijk adviseren!
Wat daarnaast ook heel belangrijk is, is om lichte kleding aan te trekken zonder drukke prints. Zorg er voor dat de kleuren passen bij de andere personen die op de foto gaan. Zo krijg je de mooiste beelden.

Wanneer de locatie en de datum duidelijk is, krijg je een bevestiging van de fotoshoot via de mail.​
 

Afleveren

Het begin van een fotoshoot kan soms wat onwennig voelen, maar geloof mij na 10 minuutjes voel je je ontspannen en heb ik altijd echte modellen voor mijn lens. Het belangrijkste is dat we een leuke tijd hebben samen en dan komen de beeden vanzelf.

Na de fotoshoot is het tijd voor het bewerken van de beelden. Dit doe ik in mijn eigen fotografiestijl; licht en kleurrijk. Als de beelden klaar zijn en de factuur is voldaan, verstuur ik een email die toegang geeft tot een online galerij. Het is hierbij belangrijk om te weten dat de online galerij een maand na ontvangst weer wordt gesloten. Vanuit deze galerij kunnen jullie de beelden downloaden en opslaan.

Binnen een straal van 20 km vanaf de Dennenbosweg in Hengelo worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten zijn de kosten €0,35 cent p/km.

Bloem 2 - wit.png
Lieve woorden
ByNicfotografie LR Jelte en Janneke 12-2

Mooi om op terug te kijken

Wauw! De foto's zijn echt heel mooi geworden! Heel mooi om zo terug te kunnen kijken straks op mijn zwangerschap. 

Jelte en Janneke

Contact

Nicol Kole

bynicfotografie

ByNic Fotografie

KVK nr: 74712055

Emailadres: bynicfotografie@outlook.com

Woehoe! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Zwangerschap
bottom of page