top of page

Love

Verliefd zijn is misschien wel het meest intense en gekste gevoel wat een mens kan voelen. Maar die vlinders in je buik zijn echt héérlijk!

Misschien zijn jullie net bij elkaar, of al jaren samen. Hoe dan ook, jullie liefde en jullie verhaal is het waard om vast te leggen!

Vaak wordt er bij loveshoots gedacht dat het ongemakkelijk is, maar geloof me hier is niks van waar!
Een loveshoot gaat voornamelijk om gezelligheid en genieten met elkaar. Tijdens het fotograferen gooi ik mijn humor in de strijd en geef ik jullie opdrachten zodat jullie niet ongemakkelijk in de camera hoeven te kijken, maar alleen maar met elkaar bezig zijn en lol maken.

ByNicfotografie LR Nick en Djoy 25-2-202
Bloem 1 - groen.png
Romantisch, speels en kleurrijk
Bloem 1 - wit.png

Tarieven

De investering voor een loveshoot is €195,- voor 20 bewerkte hoge resolutie bestanden. 

Het is mogelijk om achteraf foto's bij te bestellen. Hiervoor gelden volgende tarieven:

1 foto €10,- 
5 foto's €45,- 
10 foto's €85,-
Totaal pakket €125,-

Bloem 1 - wit.png

De fotoshoot

Voorbereiding

Ter voorbereiding van de fotoshoot is het belangrijk om een mooie locatie te kiezen. Dit wordt namelijk de achtergrond van de beelden. Mocht je hier niet uitkomen, wil ik je hierin natuurlijk adviseren!
Wat daarnaast ook heel belangrijk is, is om lichte kleding aan te trekken zonder drukke prints. Zorg er voor dat de kleuren passen bij de andere personen die op de foto gaan. Zo krijg je de mooiste beelden.

Wanneer de locatie en de datum duidelijk is, krijg je een bevestiging van de fotoshoot via de mail.​
 

Afleveren

Het begin van een fotoshoot kan soms wat onwennig voelen, maar geloof mij na 10 minuutjes voel je je ontspannen en heb ik altijd echte modellen voor mijn lens. Het belangrijkste is dat we een leuke tijd hebben samen en dan komen de beeden vanzelf.

Na de fotoshoot is het tijd voor het bewerken van de beelden. Dit doe ik in mijn eigen fotografiestijl; licht en kleurrijk. Als de beelden klaar zijn en de factuur is voldaan, verstuur ik een email die toegang geeft tot een online galerij. Het is hierbij belangrijk om te weten dat de online galerij een maand na ontvangst weer wordt gesloten. Vanuit deze galerij kunnen jullie de beelden downloaden en opslaan.

Binnen een straal van 20 km vanaf de Dennenbosweg in Hengelo worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten zijn de kosten €0,35 cent p/km.

Bloem 2 - wit.png
Lieve woorden
2020-05-09 lage resolutie-37.jpg

Een leuke en gezellige fotoshoot!

Nicol krijgt het voor elkaar om een fotoshoot niet ongemakkelijk te laten voelen. Het was een leuke en gezellige fotoshoot en Nicol stelde ons er op ons gemak. Dit is dan ook zichtbaar op de prachtige foto's. We zijn heel erg blij met het resultaat! Dankjewel lieve Nicol!

Joep en Annemiek

Contact

Nicol Kole

bynicfotografie

ByNic Fotografie

KVK nr: 74712055

Emailadres: bynicfotografie@outlook.com

Woehoe! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Love
bottom of page