top of page
Bloem 2 - groen.png

Meet the photographer!

Foto's zijn zo ontzettend belangrijk voor iedereen om herinneringen mee vast te leggen die je nooit meer wilt vergeten. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk dit is, en is het dan ook mijn doel om deze mooie herinneringen voor jou vast te leggen.  De dierbare mensen die je op die foto hebt staan, of successen en blije momenten die je toen hebt beleefd. 

Mijn naam is Nicol Kole, 28 jaar oud, en ik ben oorspronkelijk afgestudeerd als maatschappelijk werker. Ik heb eigenlijk altijd interesse gehad in het verhaal van een ander, als maatschappelijk werker in de zorg maar ook zeker als fotograaf! Ik probeer niet alleen mooie beelden te maken, maar beelden die voor jou dierbaar zijn en passend zijn bij jouw verhaal. 
 
Mijn beelden zijn kenmerkend door de lichte, heldere frisse kleuren en de echte emotie. Foto's betekenen voor mij de waardevolste manier om herinneringen op te halen. Verhalen die je weer te binnen schieten bij het zien van een foto. Mijn missie is dan ook om deze kostbare herinneringen voor jou vast te leggen. Hierdoor kun jij genieten van het moment zelf, maar kun je ook deze mooie momenten weer herbeleven. Ik vind het aller belangrijkste dat jij je op je gemak voelt voor mijn lens en ik hou er ontzettend van om er samen een leuke tijd van te maken! 

Ik hoop ook jouw mooiste herinneringen te kunnen vastleggen en je snel te ontmoeten!

Liefs Nicol
Portret Nicol - ByNicfotografie lage res
ByNicfotografie LR Nicol 7-5-2021-12.jpg
Wie ben ik in een paar woorden:

familiemens - traveller - gestructureerde chaoot - flapuit - natuurgenieter - huismus - lolbroek - gevoelsmens - social worker - koffieleuter - ambitieus

Een kijkje in mijn leven

bottom of page