Meet the photographer!

Foto's zijn zo ontzettend belangrijk voor iedereen om herinneringen mee vast te leggen die je nooit meer wilt vergeten. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk dit is, en is het dan ook mijn doel om deze mooie herinneringen voor jou vast te leggen.  De dierbare mensen die je op die foto hebt staan, of successen en blije momenten die je toen hebt beleefd. 
Mijn naam is Nicol Kole, 26 jaar oud, en ik ben oorspronkelijk afgestudeerd als maatschappelijk werker. Ik heb eigenlijk altijd interesse gehad in het verhaal van een ander, als maatschappelijk werker in de zorg maar ook zeker als fotograaf! Ik probeer niet alleen mooie beelden te maken, maar beelden die voor jou dierbaar zijn en passend zijn bij jouw verhaal. 
 
Mijn beelden zijn kenmerkend door de lichte, heldere frisse kleuren en de echte emotie. Foto's betekenen voor mij de waardevolste manier om herinneringen op te halen. Verhalen die je weer te binnen schieten bij het zien van een foto. Mijn missie is dan ook om deze kostbare herinneringen voor jou vast te leggen. Hierdoor kun jij genieten van het moment zelf, maar kun je ook deze mooie momenten weer herbeleven. Ik vind het aller belangrijkste dat jij je op je gemak voelt voor mijn lens en ik hou er ontzettend van om er samen een leuke tijd van te maken! 
Ik hoop ook jouw mooiste herinneringen te kunnen vastleggen en je snel te ontmoeten!
Liefs Nicol
Wie ben ik in een paar woorden:

familiemens - traveller - gestructureerde chaoot - flapuit - natuurgenieter - huismus - lolbroek - gevoelsmens - social worker - koffieleuter - ambitieus

Een kijkje in mijn leven

 • Oma 87 jaar groepsfoto LR zussen.jpg
  Ik heb twee oudere zussen. En eerlijk, ook al kunnen we heerlijk kibbelen, ik kan niet zonder ze. <3
 • Fotovakschool opdracht Portret.jpg
  Eigenlijk ben ik geen kattenmens, maar door dit schatje te hebben geadopteerd vind ik ze nu zo lief. Dit is Kiki, mijn eerste katje.
 • ByNicfotografie HR Oma 87 jaar-49.jpg
  Mijn lieve oma, waar ik niet met en niet zonder kan. <3
 • ByNicfotografie LR Marrakech.jpg
  Reizen is waar ik super gelukkig van word. Prachtige natuurgebieden en andere culturen. Love it! 
  Deze foto heb ik gemaakt in Marrakech.
 • ByNicfotografie LR Okke en Nicol Verlovi
  Deze knappe man op de foto is Okke, de liefde van mijn leven. We zijn al vanaf toen we 16 waren samen en gaan volgend jaar trouwen!
 • 2020-06-26Okke en Nicol Lage Resolutie-3
  Onze Jack! Een ontzettend verwende, maar mega lieve hond. Als ik het mag zeggen; de allerliefste hond. :P
 • Personal lage resolutie-31577887430493.j
  Mijn lieve vriendinnetjes, waar ik al bevriend mee ben sinds ik 4 ben. Ik kan me eigenlijk geen leven zonder hen voorstellen.
 • Frankie girl.jpg
  Frank, ook wel bekend als ' Dikkie', aangezien ze een meisje bleek te zijn en ontzettend van eten houdt. :')
 • IMG_1190 2.jpg
  Mijn lieve moeder, die ik helaas moet missen maar altijd in mijn hart met mij mee draag. <3