top of page

Newborn Lifestyle

Jullie hebben er zo lang naar uitgekeken; jullie kindje komt bijna of is er misschien al wel. Maanden hebben jullie bedacht hoe het zou zijn als jullie kindje er is. Misschien weten jullie tijdens de zwangerschap al welk geslacht het kindje heeft, of is dat nog een verassing tot aan de geboorte. Heeft hij of zij jouw neus of toch die van je partner? Welke kleur ogen zal jullie baby hebben en heeft jullie baby haar?

Een nieuw leven, niet alleen van jullie kindje maar van jullie samen. Hoe waardevol is dat om vast te leggen?

Met een Newborn Lifestyle fotoshoot kom ik bij jullie thuis fotograferen. De fotoshoot plannen we alvast tijdens de zwangerschap; ongeveer 15-20 dagen na de uitgerekende datum. Tegen die tijd hebben we dan ook nauw contact of de baby rond die tijd zich ook meldt.
Zo is jullie newborn nog veel aan het slapen en zal die rustig kunnen dromen tijdens de fotoshoot.
Wil je juist wat meer interactie met jullie kindje of eerst als gezin even de tijd nemen, dan plannen we de fotoshoot later in.

Ik leg jullie kersverse gezinnetje vast, met foto's van jullie baby, van jullie als gezin en ook alle details zoals de babykamer en het geboortekaartje.

Tijdens een newborn lifestyle fotoshoot vind ik het ontzettend belangrijk dat we de tijd nemen zodat de fotoshoot ontspannen verloopt, jullie helemaal jezelf kunnen zijn voor mijn lens en er oog is voor de behoeftes van jullie baby.
Wanneer nodig kan er worden gevoed, verschoond of geknuffeld. Alles om de fotoshoot zo aangenaam mogelijk te maken voor jullie pasgeboren kindje.
ByNicfotografie LR Nora 9-4-2021!.jpg
Bloem 1 - groen.png
Puur, kleurrijk en liefdevol
Bloem 2 - groen.png

Newborn Lifestyle

Newborn Lifestyle

Tarieven

De investering voor een Newborn Lifestyle fotoshoot is €225,- voor 20 bewerkte hoge resolutie bestanden. 

Het is mogelijk om achteraf foto's bij te bestellen. Hiervoor gelden volgende tarieven:

1 foto €10,- 
5 foto's €45,- 
10 foto's €85,-
Totaal pakket €125,-

Bloem 1 - wit.png

Voorbereiding

De fotoshoot wordt rond half 11 gepland. Dit wanneer jullie kindje de eerste ochtendvoeding heeft gehad. Daarvoor is het fijn als het kindje in bad is geweest en al is verschoond, om zo de fotoshoot zo ontspannen mogelijk te beginnen.

Het is belangrijk om de slaapkamers van te voren op te ruimen, zowel de babykamer als de slaapkamer van ouder(s).

Daarnaast is het heel belangrijk om lichte hoeslakens op de bedden te doen en lichte kleding aan te trekken zonder drukke prints.
 

De fotoshoot

Afleveren

Aan het begin van de fotoshoot ga ik in jullie huis op zoek naar de mooiste plekjes met het mooiste daglicht. Hier gaan we fotograferen. Ik doe mijn schoenen uit, stel mijn camera in en dan kunnen we beginnen!

Moet er tussendoor worden gevoed? Dan kunnen hier ook foto's van gemaakt worden
. Hebben jullie dit liever niet, dan fotografeer ik vast de babykamer, het geboortekaartje en nog meer leuke dingen die jullie hebben gekregen, gekocht of gemaakt. 

Na de fotoshoot is het tijd voor het bewerken van de beelden. Dit doe ik in mijn eigen fotografiestijl; licht en kleurrijk. Als de beelden klaar zijn en de factuur is voldaan, verstuur ik een email die toegang geeft tot een online galerij. Het is hierbij belangrijk om te weten dat de online galerij een maand na ontvangst weer wordt gesloten. Vanuit deze galerij kunnen jullie de beelden downloaden en opslaan.

Bloem 2 - wit.png

Binnen een straal van 20 km vanaf de Dennenbosweg in Hengelo worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten zijn de kosten €0,35 cent p/km.

Lieve woorden
Fotoshoot Pien Karel Guus 30-11-19 lage

Enthousiast en professioneel

Nicol is erg enthousiast, neemt de tijd en stelt je op je gemak. Dit in combinatie met haar professionele houding en ideeën, maakt dat de foto's prachtig zijn geworden!

Karel en Pien

Contact

Nicol Kole

bynicfotografie

ByNic Fotografie

KVK nr: 74712055

Emailadres: bynicfotografie@outlook.com

Woehoe! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Newborn
bottom of page