Investering Bruiloft

Allereerst, gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een bruiloft is zo'n belangrijk moment in jullie leven. Een dag vol blijdschap, hier en daar een traan van geluk, en héél veel liefde. Niet alleen van elkaar, maar ook dat van jullie familie en vrienden. Zo'n memorabele dag moet natuurlijk worden vastgelegd, zodat deze herinneringen nooit meer zullen vervagen.

Ik vind het dan ook een eer om deze bijzondere herinneringen voor jullie te mogen vastleggen. In mijn fotografie vind ik het van belang dat de foto's geluk en blijdschap uitstralen. Dit doe ik door de ontspannen, spontane momenten te zoeken en zorgt mijn fotografie-stijl voor een fris effect door het gebruik van felle kleuren en helder licht. Ik vind het belangrijk momenten vast te leggen, waar je later met een glimlach op terug kan kijken. Dat is mijn doel!

Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €795- voor 6 uur fotografie inclusief een kennismakingsgesprek, reiskosten binnen Nederland en een mini-album. Ik stuur graag mijn digitale brochure naar jullie toe met de verschillende collecties en meer informatie.

 

Door het contactformulier in te vullen, neem ik zo spoedig mogelijk contact met jullie op om julllie de brochure op te sturen en/of samen een kennismakingsgesprek te plannen. 

Hopelijk tot snel!

Copyright © 2020 Nicol Kole | ByNicfotografie