top of page

Nick en Djoy

Nooit gedacht dat ik het geregistreerd partnerschap zou vastleggen van een iemand waar ik vroeger nog mee in de zandbak heb gespeeld. Zo leuk!


Als vierjarigen hadden Djoy en ik dit niet gedacht, maar toen Nick en Djoy mij vroegen of ik de dag van hun geregistreerd partnerschap wilde fotograferen zei ik natuurlijk volmondig ja!


Eerst mocht ik de ceremonie van het geregistreerd partnerschap vastleggen, waar familie en vrienden op 1,5 meter afstand bij aanwezig waren. Het was een leuke en liefdevolle ceremonie in het gemeentehuis in Hengelo. Het plan van Nick en Djoy was om na de ceremonie met de familie en vrienden te lunchen, maar door tante 'C' waren alle restaurants gesloten en kon dit natuurlijk niet.


Maar dat mocht de pret niet drukken, want met het prachtige weer die dag ben ik nog met die leuke stel gaan shooten in een prachtig heide gebied. Met als verassing, hun lieve hondjes erbij. Een dag om voor altijd te herinneren!Comments


Bloem 1 - groen.png
bottom of page